Selecteer een pagina

Opladen met zuurstof therapie

 

Zuurstof therapie

Je bent druk en moet heel veel verschillende ballen in de lucht houden. Je voelt je gejaagd en inmiddels is ook slapen een uitdaging. Herken je dit?

Onder invloed van stress en overbelasting gaat jouw zenuwstelsel in de overdrive, constant ‘aan’, non stop voet op het gas pedaal. Er komt een moment dat jouw zenuwstelsel niet meer kan terugschakelen naar de ruststand, de stand waarin je je weer kunt ontspannen en bijvoorbeeld ook weer goed kunt slapen. Uit onderzoek is gebleken dat het inademen van lucht met een hoge verzadiging van zuurstof hier een positief effect op heeft. Laten wij nu zo’n installatie in huis hebben!

Hoe werkt zuurstof therapie?

Je ligt in een aparte ruimte op een bank, met kleren aan, in een ontspannen houding. Vervolgens krijg je van ons een masker op. Dit masker is met een slang verbonden aan een zak waarin 1000 liter zuurstof is opgeslagen. Binnen ongeveer 25 minuten adem je deze zak leeg, that’s it! Door deze actie kan jouw zenuwstelsel weer de terugkoppeling maken naar de ruststand in jouw lichaam, en zal je zien dat je meteen weer beter slaapt.

Prijs zuurstoftherapie: 10x € 250,00

Bel of stuur een whatsapp bericht voor het maken van een afspraak op 06 22196042 (Nanda Gerlach)

 

 

Waarom zuurstof therapie?

Je doet er goed aan om zuurstoftherapie te boeken:

  • Als je erg opgejaagd voelt
  • Als je een energie boost nodig hebt.
  • Als je slecht slaapt