TRAINING

In ‘Het SportLAB’ willen we graag nieuwe concepten aanbieden. Dit houdt in dat we altijd op zoek zullen gaan naar de nieuwste trends op gebied van training en gezondheid.

Bij SportLAB train je in alle rust in onze sfeervolle ruimte, en onze trainers zorgen voor de aandacht en rust die nodig is tijdens de trainingen. Advies en coaching op het gebied van leefstijl en voeding is hierbij een belangrijk onderdeel, we bieden onze klanten graag deze ondersteuning voor het verkrijgen van een optimaal en blijvend resultaat!

Bij SportLAB kan je kiezen voor Personal Training, Bodytec training, yoga en small group training.

PERSONAL TRAINING

Heb je behoefte aan iemand die je tijdens de trainingen stimuleert en motiveert, en bovendien de kennis heeft om samen met jou een doelgericht trainingsprogramma te maken? Een personal trainer begeleid je bij het goed uitvoeren van oefeningen, en geeft bovendien advies op gebied van voeding en leefstijl. Je kan kiezen uit een korte of een lange sessie, check ‘tarieven SportLAB ‘voor informatie over prijzen.

SMALL GROUP TRAINING

Wil je graag samen met een vriend, vriendin, partner of team trainen? Samen of in een klein groepje? Bij SportLAB kan je trainen met max 4 personen in een groep, check ‘tarieven SportLAB ‘ voor informatie over prijzen.

BODYTEC TRAINING

Naast de ‘ traditionele ’ Personal Training kan je bij ons ook kiezen voor Bodytec training.(EMS training),een ultra moderne manier van sporten. In 20 minuten fit, klinkt te mooi om waar te zijn? Als je weinig tijd hebt, of niet wilt of uren kunt sporten is dit een fantastische nieuwe manier om in korte tijd resultaat gericht te trainen!

Met Bodytec training kies je voor een korte, intensieve 1 op 1 training van slechts 20 minuten! Bij SportLAB trainen we met het MIHA Bodytec systeem,waarmee we een krachtige full body workout geven door middel van electrische spierstimulatie,trainen anno 2017!

Lees meer over Bodytec.